Erogenix diskaun

0
Rate this post

Pil Ajaib Dari Makmal Perubatan Universiti Stanford yang Menyembuhkan Disfungsi Erektil Sepenuhnya (Rabu, 18 Mei 2022 Penemuan baharu daripada profesor perubatan Universiti Stanford menjadikannya lebih mudah untuk merawat disfungsi lelaki.)

Pakar seks melaporkan bahawa hanya memerlukan sedikit masa untuk membesarkan zakar sehingga 6.4 inci, dan profesor perubatan dari Universiti Stanford telah menunjukkannya berkat beberapa ujian perubatan, yang membuktikan bahawa 120 minit sudah cukup untuk corpora cavernosa (badan kavernosa) zakar. untuk mula berkembang.

  • Dengan cara ini, zakar membesar dalam saiz dan lebar, dan ereksi bertahan lebih lama, yang bermaksud anda boleh memuaskan pasangan anda sehingga 5 kali berturut-turut .
  • Profesor Universiti Stanford mencipta formula cepat dan 100% semulajadi untuk meningkatkan saiz zakar, dan seluruh dunia saintifik, daripada pakar seks hingga doktor dan ahli akademik, mengesahkan bahawa penemuan penting ini akan menamatkan masalah yang memalukan beribu-ribu lelaki .

Selain itu, penemuan ini disokong oleh ujian bebas dan ujian klinikal dan makmal, antara lain

Di Amerika Syarikat, lebih daripada 9,000 lelaki telah mencuba formula Profesor. Tinjauan dan temu bual pengguna mengesahkan bahawa ia mempunyai dua sifat utama:

  • Ia adalah 3 kali lebih berkesan dan lebih pantas daripada pam zakar dan pemberat, atau sebarang jenis rawatan lain.
  • Ia secara semulajadi membesarkan zakar selama-lamanya, meningkatkan peredaran darah dan meningkatkan bilangan corpora cavernosa.
    Kesan semulajadi dalam 30 hari

Anda boleh meningkatkan saiz zakar anda 1/2 atau 1 inci pada minggu pertama, dijamin oleh ujian perubatan!Profesor Perubatan menjelaskan mengapa formulanya untuk membesarkan zakar berfungsi dengan pantas:

Rahsia keberkesanan formula terletak pada komposisinya.

Ia adalah gabungan unik bahan yang membesarkan badan gua zakar, sekali gus meningkatkan saiznya. Pada masa yang sama, ia juga meningkatkan tahap testosteron kepada 9.7 ng (nanogram setiap darah). mililiter).

Komponen utama formula ini ialah ekstrak pudina, ekstrak arctium dan guarana – ini adalah bahan semulajadi yang meningkatkan libido dan peredaran darah, tetapi, yang paling penting, ia juga meningkatkan saiz zakar .

Bahan-bahan ini membantu membawa lebih banyak darah ke zakar dan menyuburkan tisu ototnya, yang seterusnya, mempunyai beberapa hasil:

rahsia-keberkesanan-formula-terletak-pada-komposisinya-2Pertama sekali, mereka segera merangsang pertumbuhan zakar, serta meningkatkan libido dan tahap testosteron. Begitu juga, adalah penting untuk ambil perhatian bahawa, dari sudut pandangan perubatan, tiada siapa yang dapat mencapai potensi penuh corpora cavernosa jika anda tidak mengambil bahan-bahan ini.

Ia adalah satu-satunya kaedah yang diketahui untuk meningkatkan zakar anda kepada saiz semula jadi maksimum yang mungkin. Jika zakar mula menerima lebih banyak darah, tisu akan mula membengkak dan membesar sehingga 2.5 inci.

Akhirnya, bahan-bahan ini menambah defisit metabolit dan membersihkan urat toksin, yang bermaksud urat boleh mengangkut darah dengan lebih cepat dan lebih baik. Itulah sebabnya zakar membesar dan ereksi bertambah baik. Purata masa hubungan seksual ialah 32 minit.

BLOG