Adakah pemulihan itu tahan lama?

0
Rate this post

Seperti dalam laser pecahan, kaedah ini memberi kesan kepada fenomena ablatif pada permukaan dan pembekuan secara mendalam. Adakah mungkin untuk memodulasi fenomena ini dengan sistem frekuensi radio pecahan ini?

Ya, terdapat 3 program untuk dipilih (A-B-C) dan tahap tenaga RF yang berbeza dalam setiap program, untuk menetapkan tahap dan kedalaman ablasi / pembekuan / pemanasan yang dikehendaki.

Masa berhenti adalah singkat dan bergantung pada program yang digunakan, sehingga maksimum 3-4 hari. Rawatan, dengan penggunaan program pada tenaga maksimum, menghasilkan tanda kecil dalam korespondensi dengan matriks elektrod kepala, yang boleh ditutup dengan solekan, jika perlu.

Adakah sensasi yang menyakitkan itu penting?

Adakah anda biasanya menggunakan anestesia suntikan loco-regional atau krim dengan aktiviti anestetik?Sesetengah pesakit mungkin mengalami sedikit ketidakselesaan semasa rawatan (tidak lebih daripada 15% daripada kes). Dalam kes ini kami menggunakan anestetik topikal.

Berapa lama tempoh rawatan? Adakah lebih banyak sesi diperlukan?

Tempoh rawatan mungkin berbeza bergantung pada kawasan. Secara amnya 15 hingga 20 minit diperlukan untuk rawatan muka yang lengkap, 10-15 minit untuk leher-décolleté. Sebanyak 3-5 sesi diperlukan 4-6 minggu untuk hasil yang optimum.

Apakah petunjuk utama pada pendapat anda? Adakah kedutan peri0kular bertindak balas terhadap kaedah ini?

Kami merawat kedutan periorbital dan perioral, menegangkan kulit, walaupun di kawasan leher dengan hasil yang sangat baik. Keputusan yang sangat baik dalam parut, dan hasil daripada jerawat, pori-pori yang diperbesarkan dan peningkatan tekstur.

Adakah anda mengaitkan sumber tenaga lain dengan frekuensi radio pecahan dalam sesi yang sama?

Saya lebih suka tidak

Kaedahnya mudah dan berkesan. Soalan kering dan buruk. patutkah saya membuang laser pecahan dan membeli alat ini? Adakah ia mewakili alternatif atau petunjuk semakin meluas?

Sama sekali tidak. Kaedah adalah saling melengkapi. Dengan frekuensi radio pecahan ablatif baharu adalah mungkin untuk memperoleh hasil yang optimum dalam pembentukan semula matriks kulit, dengan sedikit invasif untuk tisu cetek, semuanya dalam instrumen mudah alih.

  • Walau bagaimanapun, pada pesakit dengan perubahan tekstur permukaan, yang hadir dengan distrofi epidermis yang ketara, laser pecahan ablatif membolehkan keputusan yang lebih cepat diperolehi.
  • Kita mesti sentiasa ingat bahawa: peremajaan kulit yang optimum diperolehi dengan sinergi pelbagai kaedah yang berbeza, tidak ada mesin yang ideal dan kita belum dilengkapi untuk keajaiban. Berhati-hati dengan janji palsu.

saya-lebih-suka-tidakParut Jerawat 

Sublative ™ adalah satu-satunya teknologi yang terbukti secara klinikal yang boleh mengurangkan parut jerawat sederhana hingga teruk pada semua jenis kulit.Tenaga frekuensi radio menjana pemanasan kulit yang mendalam di kawasan matriks elektrod untuk mendorong kerosakan tisu dan dengan itu merangsang tindak balas reparatif yang cepat *.

Rawatan RF Sublative™ telah terbukti sangat berkesan dan selamat pada semua jenis kulit, dengan kesan sampingan yang minimum, keselesaan pesakit yang meningkat dan kembali ke aktiviti normal dengan cepat. Rawatan Sublative ™ tidak menggunakan tenaga laser atau optik, tetapi berdasarkan teknologi unik untuk penghantaran tenaga bipolar pecahan terus ke dalam dermis dalam bentuk matriks.

  • (kos setiap sesi, termasuk VAT) setiap kawasan
    Kedutan *
  • eTwo menggabungkan aplikasi Sublime ™ dan Sublative ™ yang luar biasa untuk peremajaan wajah sepenuhnya *.

Sublime ™ menggunakan gabungan elōs pada tahap cahaya inframerah dan tenaga radiofrekuensi bipolar yang selamat dan berkesan untuk membentuk semula lapisan kulit dalam kulit dengan merangsang pertumbuhan kolagen baharu.

Teknologi frekuensi radio bipolar pecahan Sublative ™ secara berkesan mengarahkan tenaga haba ke dalam dermis atas, di mana ia boleh menghasilkan peningkatan ketara dalam kedua-dua kolagen dan elastin hampir tanpa merosakkan epidermis.eTwo membolehkan rawatan kedutan halus dan dalam, memperbaiki struktur dan tona kulit *.

BLOG